Szolgáltatásaink

Fő tevékenységünk 8-9 személyes kisbusz, mikrobusz, valamint személyautók bérbeadása. Ford Transit, és Opel Vivaro kisbuszokkal, valamint Opel Corsa, és Opel Vectra személyautókkal állunk az Önök rendelkezésére.

 

Legyen szó egy baráti-céges rendezvényről, esküvő, nyaralás ,síelés, kirándulás, vagy csak egy kocsikázás a barátokkal, ismerősökkel.

 

Mindegyik kisbuszunk "B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető. A szállítható személyek száma max 9 fő. A 3,5 t-át meg nem haladó össztömeg miatt behajtási engedélyre nincs szükség, és e-útdíj mentesek is. Kifogástalan külső és belső, valamint kiváló műszaki állapot jellemzi a bérelhető kisbuszainkat. Plusz szolgáltatásunk az igény szerinti sofőrszolgálat biztosítása.

Továbbá a bérelhető kisbuszaink mellett lehetőség van, más egyéb tartozékokat is bérelni, mint gyerekülést, gps navigációt , tetőboxot és hóláncot, mindezt kedvező áron!

Ne feledje, a kisbuszbérlés az egyik legköltséghatékonyabb és legkényelmesebb megoldása az utazásnak!

Lehetőség van az egynapos, vagy akár hosszabb távú bérlésre is. Hívjon minket és tiszteljen meg bizalmával!

CÉGÜNK NYÍREGYHÁZI TELEPHELYŰ, de lehetőség van hozom-viszem szolgáltatásra az egész ország területén!Ennek díja egyéni megállapodás szerinti.